måndag 11 oktober 2010

Bilder från lördagen


Som jag skrev förut så blev det en fotoutflykt i lördags sen vi varit till Uppsala för att ta lite fina höstbilder. Här är lite höstbilder. Det är så fint med färgerna. Det var lite kallt så vi var inte ute så länge men det blev ju några mil. Jag hann sova en stund också, sover så gott när jag åker bil. Helt slut efter att ha jobbat hela två dar :)

Grisslehamn hamnade vi i efter att ha varit till Östhammar. Men i Östhammar var det så grått och kallt så det blev inga bilder. I Grisslehamn tittade solen fram. Mycket trevligare.

På vägen hem efter Norrtälje var himlen så fantastisk vacker. Alla bilderna är tagen genom bilrutan så kvaliten är inte den bästa, Bernt ville inte stanna på motorvägen så att jag kunde fota....
Är inte det konstigt?

Nu sovdags, ska ju åka in till jobbet imorgon igen. Känns som om jobbet tar väldigt mycket tid, kom inte hem förrns klockan var nästan 7 ikväll. Rätt överskattat alltså.

Natti, imorgon blir en bra dag, det känner jag på mig.

4 kommentarer:

 1. Så fina!! ska du på fotomässan?kram och slit inte ihjäl dej på jobbet /Di

  SvaraRadera
 2. Kan nog bli en tur till fotomässan, ja. Kommer du ner och gör mig sällskap?

  SvaraRadera
 3. Japp, har bokat buss, Tomas följer med vad jag vet just nu, och klart jag vill ses och åtminstone ta en fika eller lunch :) Gagnef Fotoklubb ordnar dag buss på lördag så vi blir där från morgon till stängning :)
  kram D

  SvaraRadera
 4. Absolut, klart vi ska träffas i så fall. Kul!!!
  Kram

  SvaraRadera