måndag 18 oktober 2010

FlyttHemma strax efter 7 ikväll efter en jättelång dag. Kom inte till jobbet jättetidigt eftersom jag var till däcksfirman och fick omlagt till vintersulor även på "min" bil. Var visst jättehalt imorse och en massa olyckor, verkar bli vinter i år också.... konstigt... eller hur

Idag var det premiär för de nya lokalerna. Kontoret inne i city stängde i fredags och nu är det bara Kista som gäller. Fina ljusa lokaler och mycket enklare att åka till åtminstone om man bor norr om stan som jag.

Dom jag jobbar med nu har inga liv, möte 16.30 till 18.30 idag, jag åkte hem efter det, men ett par av dom skulle ha ett nytt möte 18.45. Det är både lärorikt och intressant att jobba med dom. Fast jag ska väl inte säga så mycket, satt och jobbade i bilen både i fredags och igår, men nu är jag ifatt med alla mail och uppdateringar så det känns skönt.

Nu är det sovdags, imorgon är en ny dag :) Tror det kommer att hända nåt kul då .... jag vinner en miljon på lotto eller kanske mitt paket levereras, chanserna känns nästan lika stora nu.

Natti

- Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar