onsdag 27 oktober 2010

Idag då??


Tja, jag vaknade och klev upp sen var den här dagen förstörd..... 

Nåja riktigt så illa har det ju ändå inte varit.... Missade att fota 3 rådjur som sprang på ängen nedanför eftersom jag lyckats låsa minneskortet!!! när jag satte tillbaka det och sedan även lyckats låsa objektivet. Brukar inte göra nåt av det. Sen var rådjuren försvunna såklart. Men nån gång ska jag väl lyckats fånga dom, på bild i alla fall. Körde ju nästan på ett här utanför för några år sen. Men vi klarade oss båda två något skräckslagna.

Lite diskussioner på jobbet i eftermiddag, gillar inte när man ändrar förutsättningarna godtyckligt och inte svarar när man ber om besked i tämligen enkla frågor. Jag blev både arg och ledsen och åkte hem. Mådde inte alls bra efter tandoperationen heller så det bidrog väl. Blir intressant att se hur det utvecklar sig imorgon. Har ju några som ser till mina intressen som tur är.

Spännande att se hur jag ser ut när jag vaknar imorgon, imorse såg det ut som om jag fyllt överläppen, riktiga hot lips ;) Nu har jag början bli blå under ena ögat så jag kanske har en snygg blåtira imorgon. Allt efter tandoperationen såklart.

Kvällen slutade trevligt med grannar som bjöd på gott nybakt bröd. Me like.

Nu är det dags att krypa ner i sidenlakanen igen :)

Natti!

1 kommentar:

  1. haha..ursäkta men det lät som en jobbig dag...jag missade också rådjuren som gick förbi på gatan då vi kom ut en kväll...såg endast en vit rumpa och sen var de borta..men då jag stannade på väg från mamma och en flock stod vid vägen länge och glodde, då hade jag kameran i bagaget...lärde mig att aldrig ha den där :)mer...

    hoppas din dag idag blir betydligt bättre! varm kram Di

    SvaraRadera