fredag 22 oktober 2010

Shopping


Y kom hit för en fika och skulle egentligen åka in till city men omvärderade sitt beslut när Bernt talade om för henne att det varit stopp på vägen ut mot E18 pga snön som kom imorse. Klokt beslut när hon dessutom hade sommardäck på bilen. Bernt fick åka in till centrum för att hämta ett par kollegor som inte tog sig hit med sina bilar.

Vi åkte ner till centrum istället, med Y och hennes son. Så det blev lite oplanerad shopping istället. Men det är då det brukar bli bäst. Behövde ett par nya svarta jeans så jag passade på när det var 30% i vårt nyöppnade centrum, som jag för övrigt inte är såå imponerad av. Sen blev det av en händelse två nya toppar också. Måste ju fylla upp min garderob när jag rensade bort så mycket för ett par månader sen... ehhh hmm. 

En sak är konstig tycker jag. Jag var ju sjukskriven förra månaden två veckor halvtid och helt två veckor innan dess, Den här månaden har jag fått lön för förra månaden då med avdrag för att jag varit sjuk + ersättning från Försäkringskassan och då har jag fått mer totalt än när jag bara får lön. Försäkringskassan drar väl i vanlig ordning för lite skatt men ändå... men det gör inget jag är inte ledsen för det.

Läste att man skulle möta sin partner med en stor innerlig kram idag och gärna ett glas vin efter jobbet. What's the difference? Så ska det väl vara alla daga förutom vinet då, det spar vi till helgerna. Köpte några nya sorter rött att testa, ska laga nåt gott till det :)

- Skickat från min iPhone

1 kommentar:

  1. ja det är bra med dagar av spontan shopping :) snyggt :)

    och en kram ska man alltid ha när man kommer hem tycker jag och middag med ett gott glas rött och oxfile från bröllopet fick de´bli här..nu väntar badet och en whiskey...:)
    kram och ha en bra helg!

    SvaraRadera