lördag 9 juli 2011

Dag 5 Milano - Rom

En lite lugn dag, åt frukost, checkade ut från hotellet och tog tåget till Rom 11.15. En behaglig tågresa med snabbtåg, hann med nästa 2 avsnitt av desperate housewives, redigera lite bilder och test en ny app som kanske inte låter blig inläggen försvinna ut i nätrymden bara för att jag inte har tillgång till internet just då. Vilket har hänt ett par gånger nu, grrr, hatar sånt.

Framme vid Rom Terminale kan man bara konstatera att kaos bäst beskriver känslan man får när man kliver av tåget. Nära till hotellet som har både gratis wifi ( bra jobbat Laiza), och jacuzzi på taket. Så nu kan jag både blogga och bada, fast inte samtidigt då.....

Jacuzzin testade vi och det var jätteskönt, det är ett tak av typ segelduk som skyddar mot solen. Ca 32-33 grader idag och imorgon ska det bli några grader till.

När vi badat, duschat osv tog vi metron ner till spanska trappan och gick ner till Tibern för att fota lite. Sen letade vi efter en restaurang som en kollega tipsat om men den verkar ha försvunnit. Vi hittade en annan restaurang istället med en stekt ost till förrätt, risotto med skaldjur och en tiramisu att dö för.

Nu är det sovdags, fortfarande 28 grader varmt så skönt så man vill nästan inte lägga sig. Hotellet vi hittat är riktigt bra. Tom en egen balkong, modernt med mycket glas både i dörrar och möbler.

Buena noche!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar