söndag 17 juli 2011

Italien dag 14 - ännu en dag på stranden

Sista dagen idag, eller inte riktigt då. Vi hinner bada lite imorgon innan vi börjar hemresan imorgon eftermiddag. Typ 36 timmar på tåg, med några tighta byten så det blir intressant att se om det funkar och vi kommer hem när vi planerat, om inte så kommer vi väl hem senare då....

Känns faktiskt rätt ok att åka hem nu, både Bernt och jag har nog den känslan. Komma hem och vara hemma några dar innan vi drar norrut.

Mycket folk på stranden idag, lagoma vågor så det blev sol och bad som vanligt på fm och em med siesta emellan.

Det som är skönt med att åka iväg så här är dels för att man kopplar av på ett annat sätt än hemma när man inte kan göra mycket annat än att ta det lugnt. Hinner fundera och reflektera över saker och ting. Sova ut, njuta av sol och värme. Se nya saker, äta god mat, dricka goda viner..... Lyssna på böcker, lyssnar på en intressant bok nu som heter Matrevolutionen som en kollega pratat om och som det varit mycket prat om på jobbet. Väldigt intressant tycker jag. Har en bok till som jag ska lyssna på sedan som en annan kollega pratat om.

Bernt tog en morgonpromenad medans jag sov min skönhetssömn...
Pinjeskogen ner mot stranden.
Man ser inte skogen för alla träd...

Sen hittade han citroner i ett träd också....

Så till dagens stora beslut, inte var vi ska äta för det har vi redan bestämt, det blir restaurangen här på La Serra, de har jättebra mat utan vad vill jag ha idag. Det har blivit mycket skaldjur, framför allt musslor och det är såååå gott.

Ciao ciao

1 kommentar:

  1. Ha en skön resa hemåt nu. Hoppas vi ses snart!
    Kram!

    SvaraRadera