måndag 11 juli 2011

Italien dag 8 Mare mare


Idag börjar del 2 av semestern, nu har vi kommit fram till Baia Domizia och nu är det sol och bad som gäller närmaste veckan. Baia Domizia ligger 17 mil söder om Rom och 6 mil norr om Neapel. Vi hyr en liten lägenhet i ett område som heter La Serra.

Väl framme så var det havet som hägrade. Helt underbart skönt, som jag längtat. Solade en stund och jag nästan somnade, tur att Bernt håller reda på mig så att ja inte ligger för länge på samma sida och bränner mig.... Fast det lär jag ju hinna göra, har ju "lyckats" med det förut.

Det här är vårt "hem" den närmsta vecka. Började med att möblera om så vi får sängarna bredvid varandra. Inte så stort men det räcker, kök, toalett, dusch och en liten veranda utanför.

Den här semestern har varit helt perfekt hittills, jag har ju det perfekta ressällskapet, nej jag menar inte min iPad ;) utan Bernt såklart.

Lugnet lägrar sig känner jag, det enda som hörs är fåglarna som kvittrar, lite skillnad mot det vi lämnade i förmiddags, fast jag tycker mer och mer om Rom.

1 kommentar:

  1. Låter skönt. Jag tycker promenadstråket i skuggan under träden ser ljuvligt ut. Må väl! (fast det lär ni göra ändå utan glada tillrop)

    SvaraRadera