onsdag 20 juli 2011

Livet de luxe

Ja inte Lapidus bok då.... Känns som om vi har vårt eget de luxe. Har börjat lyssna på boken men inte kommit så långt.

Dag 1 i mitt nya liv är snart slut, dvs mitt nya sockerfria liv. Har iofs tjuvstartat lite under semestern med att inte ha socker eller sötningsmedel i espresson, och det har ju blivit ett antal i espressons förlovade land. Förutom att vi haft med vår egen handpresso då.

Har fått en ny 3TB hårddisk istf den som var trasig, så den ska monteras, sen är det svåra beslutet om jag ska uppdatera min Mac till nya versionen av operativsystemet, till Lion alltså. Jaja lite nördvarning, jag vet.

En fin ros från Forum Romanum i Rom.

2 kommentarer:

 1. Spännande med sockerfritt liv! Skriv gärna om hur det går och känns framöver och vartefter.

  Jag påbörjade en period med väldigt strikt LCHF-kost för en och en halv vecka sedan och hade då huvudvärk i flera dagar - det var väl bristen på antingen kolhydrater eller kaffe (försöker köra utan mjölk och grädde också och då går ju kaffet bort) som spökade, gissar jag. Men sedan fick jag en sjuhelsikes ork. :)

  SvaraRadera
 2. Härligt!Det kommer att gå jättebra utan socker, kroppen är en fena på att göra eget så, tuffa dagar väntar säkert som ovanstående skriver, men som sagt man blir piggare :) av mindre kolhydrater och socker.

  KRAM och häng i

  Di

  SvaraRadera