tisdag 12 juli 2011

Italien dag 9 - lazy days

Lugna dagar här i La Serra. Förutom att dom kör disco en timme på kvällen för alla barn och det hörs väldigt väl till vår lägenhet. Fast å andra sidan räcker det trådlösa nätverket till oss, då vi bor nära poolområdet. Inte gratis tyvärr så vi har köpt lite tid.

Poolen har vi inte testat utan det blir havet för oss. Känns lite ovant att allt är så organiserat, vi har ju aldrig bott så förut, men det är ju en ny intressant erfarenhet.

En vy från stranden, bergen i bakgrunden är så fina. För att få en riktigt bra bild skulle jag behöva gå ut i vattnet med kameran och det törs jag inte.... Men kanske ska försöka måla dom nån dag.

Vit flagga hissad idag = ok att bada
Här ser man mer av bergen också

Restaurangen ikväll, ett gott vitt vin och pasta med småmusslor för mig. Sååå gott.

Gick ner till stranden nu ikväll för att titt på månen och lyssna på vågorna.

Jag har inte bränt mig ännu! Badade en stund på fm sen blev det en lång siesta för mig, jag sov nån timme, sen blev det mera bad. Lite vågor att leka i också då :)

I vanlig ordning drömmer jag en massa saker när jag har semester, bl.a löste jag ett programmeringsproblem och sen hade jag ett prov i skolan där jag skulle veta vilka specialverktyg man skulle använda för att montera isär en tryckpress.... Konstigt det blir när man drömmer....

Imorgon är en ny dag med mera sol och bad

A rividerci!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar