måndag 4 juli 2011

Italien dag 1 del 3

Av nån konstig anledning så försvann del 1 ut i cyberrymden landade väl på nån annan blogg eller i nåt danskt flööööe.... Whatever här kommer del tre...

Nåväl dagen har avlöpt utan skavanker. En behaglig tågresa i första klass från stockholmo till köpenhamn. Nu på sommaren är det billigare att åka första än andra klass, lugnt tyst och gratis internet.

Framme i Köpenhamn, tio minuter försenade, vojne vojne, de som satt bakom oss tyckte det var oerhört.... Ehhh!! Ja vi lämnade in vår väskor och gick en tur uppöver ströget för att hitta nånstans att äta, det blev en turistfälla med carbonara och en öl. Gott, carbonaran får 6,5 spagettisar av 10 möjliga.Tillbaka på Hovedbangarden så väntade min spanska syster på oss, vi jobbade tillsammans i Köpenhamn förra året och har inte träffats sen dess. Så kul att träffa henne även om det blev en kort träff. Att vi inte är så lika fast vi är systrar beror på att vi har olika mödrar och inte samma far ;)På tåget hittade vi igen våran lilla kupé, en två bädds sovkupe och så mysigt har vi det där. Det blir intressant att se hur det ska kunna bli två sängplatser. Tågvärdinnan ska komma hit och fixa det.

Sen har vi suttit i restaurangvagnen och druckit öl och kaffe och mest bara njutit av tillvaron.

Livet är gott!

- Skickat från min iPad

4 kommentarer:

  1. Kul med en bild på dig Elisabeth!

    SvaraRadera
  2. Haha vem vet det kanske kommer flera ;)

    SvaraRadera
  3. Vad ni är fina! Kram och ha en underbar tripp, hälsa och s. Kram stort tack för sommarhälsningen!kram

    SvaraRadera