onsdag 9 december 2009

Antagen

Nu blir det till att studera igen. Jättekul. Jag kom in på Fotografi - Visuell kommunikaton tack vare att jag gjorde högskoleprovet i höstas. Lärare är Göran Segeholm som jag köpte en bok av på Fotomässan och som också signerade den till mig.

Jag kan verkligen rekommendera kursen i Digital Bildhantering på Högskolan i Jönköping. Toppenbra lärare, Mattias och co är helt suveräna på det. Sen är det helt perfekt att kunna läsa i sin egen takt och se lektionerna när det passar.

För övrigt så har jag ont i halsen, och är väldigt trött, antagligen hör det ihop. Som tur är så kan jag ju jobba hemifrån och det har jag gjort både igår och idag. Men imorgon blir det att åka till jobbet igen.

Nu är min trend bruten, tyvärr, hade som mål att uppdatera varje dag, men missade både söndag och igår.

Annars är livet rätt trevligt, 7 arbetsdagar kvar i år, sen bär det iväg till Italien. Förhoppningsvis en intressent till för huset, ska visas imorgon som kanske kan få fart på dom andra.
Ha det bäst, det har jag.

3 kommentarer:

 1. grattis till antagningen :) inte till halsont och förkylning...spännande med intressenterna :) själv håller jag precis på att buda just nu på en lägenhet ;)...kram

  SvaraRadera
 2. Kul att du kom in på kursen, grattis!
  Och lycka till med försäljningen!

  SvaraRadera
 3. GRATTIS till kursantagningen. Trist med halsont. En rejäl Jägermeister brukar hjälpa att riva bort det onda.
  Ont ska ju med ont förgås som det heter. :)

  SvaraRadera