onsdag 2 december 2009

Gahhh


Lite ont i halsen och lite frustrerad idag. Först över alla inkompetenta bilförare som lägger sig i vänsterfilen eller kör ut framför en när man ligger i vänsterfilen så man får bromsa.

Pratade med mäklaren idag, de två som kollat är intresserade men ingen av dom vill lägga första budet så dom väntar ut varandra.... de ena paret ska ge besked i slutet av andra veckan och det andra när dom haft värdering av sitt hus veckan efter. Jag var nästan på väg att lägga ner alltihopa och inte sälja alls i eftermiddag. Men vi avvaktar en vecka och ser.
Det bästa vore om det kom en tredje spekulant och satte lite press på dom.
Mäklaren har lagt ut ett hus till i vårt område så vi får väl se om det är några spekulanter på det

Fast nu tänker jag strunta i det ett par dar. Har loggat ut från jobbet och det känns jätteskönt. Min fina vaio får nog följa med så jag kan lägga upp lite bilder närmaste dagarna.

Ska bli såååå skönt att vara ledig, och spännande att se hur det är i Moskva, kan inte föreställa mig på nåt sätt.

Återkommer förhoppningsvis med lite bilder imorgon.

1 kommentar:

  1. Aha!
    Jag kanske kan komma in som "tredjepart" och pressa igång det hele ;) ge inte upp, det som kommmer kommer...nu får du ha det underbart i Moskva, dit hade jag också kunnat åkt om jag vetat...innan jag drog Oslo det jag vet idag...men det är väl ödet att jag ska åka till Oslo :) kram kram

    SvaraRadera