fredag 11 december 2009

Sååå.....

Nu är allt bokat inför Italien-resan, bokade hotellrummen i Bergamo och Milano ikväll. Bara en dryg vecka kvar till take-off, eller vad det nu heter när man kliver på tåget. Känns i alla fall jättekul. I Bergamo ska vi träffa Bs brorsdotter med sambo, dessutom ska vi bo på ett hotell som ligger i närheten där han jobbar.

Det enda? som saknas nu är guideboken ovan, tänkte köpa den från Adlibris men är inte säker på att jag hinner få den innan nästa fredag, det är väl många som köper böcker till jul. Vi köpte en guidebok från Berlitz innan vi åkte till Moskva och den var faktiskt riktigt dålig, på svenska och verkade väldigt dåligt översatt. Det är nog bättre att hålla sig till Lonely Planets böcker i fortsättningen.

Fortfarande bara ett bud, de som kollade först vill kolla det andra huset innan de lägger bud så tisdag tidigast ger de ett bud.... ahhh jag som hatar att vänta på saker. Tålamod är bara brist på engagemang. Vill ha allt klart nästa vecka innan vi åker.

Har haft en tv-kväll med På Spåret och Skavlan och nu är det fredspriskonserten. Arvtagarna till på spåret sköter sig utmärkt tycker jag. I Skavlan var Robbie Williams med, kan bara rekommendera hans senaste skiva, den har snurrat i bilen några veckor. I varje fall så pratade han om synkronisitet, har skrivit om det tidigare, intressant tycker jag.

För övrigt är livet gott, som ett glas Chablis och vit choklad som jag avnjutit ikväll efter en god middag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar