fredag 18 december 2009

Livet är gott


Imorse när jag skjutsat B till jobbet så åkte jag ner till en av badplatserna här, gjorde en konsekvensanalys först eftersom det var oplogat, men kom fram till att med bra däck så borde det inte vara nåt problem och jag tog mig ju därifrån också.

Det var så fint imorse när solen var på väg upp, och nu också är det en riktigt fin vinterdag. -12 grader och ett par dm snö.

Kul att fylla år när man blir så mycket gratulerad, både via telefon, mail, sms, facebook, orkut, stayfriends..., nästan som om man skulle fylla nåt jämnt, men det är det ju inte, fyllde ju primtal så det är ju inget speciellt.....

Igår kväll blev det lyx, del 2, naglarna var ju del 1. Ansiktsbehandling, färgning av fransar och plockning av ögonbryn. Min vikarierande frissas mamma har salong här i Åkersberga så jag bokade tid hos henne. Blir nog flera gånger där.

Ikväll kommer dottern och sonen med flickvän hit på middag. Ska bli kul att träffa dom innan vi åker. Gäller bara att hitta på nån god mat, ligger lite efter i planeringen känner jag, men det löser sig.

1 kommentar:

  1. sjunger som Roy & Roger i "macken"

    "Det ska va gött att leva, annars kan det kvetta. Fint o leva, annars kan de kvetta"

    Du verkar leva gött.

    :)

    SvaraRadera