tisdag 1 december 2009

Så fin......
Himlen var fantastiskt röd idag, tyvärr så gör inte bilden färgerna rättvisa. Man blir lycklig bara av att titta på den. Bilden är dessutom tagen genom ett fönster. Var på gymet idag, tog bilden där, för andra gången den här säsongen, men efter att ha konsulterat min personlige träningsrådgivare (sonen) om jag kunde träna fast jag hade ont i halsen. Och det kunde jag tyckte han men inte så mycket kondition utan mera styrka då.

Så blev det och det känns jättebra, nöjd med mig själv och lite träningsvärk och fruktansvärt trött.

Visning i em igen, de som bokat visningen kom men inga fler, men de stannade jättelänge så vi fick stå ute och frysa, fast vi gick in till grannen en sväng :)

Sen kom sonen med flickvän för att låna bilen så vi bjöd dom på middag. Så kul att träffa dom och krama om sonen.

Innan de åkte hem så tog vi en tur ut till Svinninge för att kolla in årets upplaga av juldekorationer. Finns en dam där som slår alla rekord som jag sett, lite mera för varje år. Ovan är en bild på en del av hennes trädgård, sen på andra sidan vägen ligger en liten tjärn och där har hon byggt upp ett slott runt den. Riktigt häftigt är det. Och om man nu ändå ska pynta till trädgården så varför inte göra det ordentligt ;)

Bara en arbetsdag kvar den här veckan.... så skönt. Sen ska jag njuta av tillvaron och bo på hotell i tre nätter, se en massa intressanta saker och mest njuta av tillvaron.

1 kommentar:

  1. härligt! Att du orkar träna är fantastiskt bra gjort, och coola bilder!

    Håller tummarna för att de vill köpa huset nu! kramar

    SvaraRadera