torsdag 10 december 2009

Tidig morgon på Runö


Skjutsade B till jobbet idag innan jag åkte vidare till mitt jobb. Har bara en bil för tillfället eftersom sonen lånade den andra i helgen. Tog en bild ut över marinan i Svinninge, fantastiskt fint. Snart blir det kanske en daglig utsikt för mig också, om/när vi flyttar dit.

Mäklaren visade huset idag för några som tittade på det andra huset som är till salu i vårt område och dom har lagt ett bud, så nu är vi uppe på ingångsbudet. Av de två familjer som tittat tidigare hade en tackat nej och de andra skulle återkomma. De hade ju sagt att de skulle återkomma i slutet av veckan hur som helst när de fått båda sina bostäder värderade. Så förhoppningsvis kan det bli lite budgivning.

Verkar inte kört ännu alltså, vore skönt att få det överstökat. Nu har det ju inte varit nån direkt rusning och mäklaren har ju visat typ en och en familj så det känns bra.

För övrigt är det rätt bra, fortfarande lite ont i halsen. Funderar hur jag ska göra om jag ska vaccinera mig, företagshälsovården kommer till jobbet så det är bara att ställa sig i kö. Men jag är fortfarande väldigt tveksam....

Nu ska jag kolla på nobelfesten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar