tisdag 18 januari 2011

Clivia

Svårt att få till bra bilder på Clivian, men här är ett par. 

Den blommar jättefint i alla fall....

Känner mig lite motarbetad, får inte ordning på behörigheten till system jag behöver för at utföra mitt jobb, har felsökt idag mha företaget som administrerar det Certifikatet på min dator är ok så nåt annat måste ha hänt. När jag kom till kunden idag och skulle använda passerkortet jag fick förra veckan så funkade inte det, de hade väl glömt att ge mig behörighet till det huset. Ja men då ringer jag till henne jag skulle träffa, hmm vad har hon för telefonnummer då, just det, ny telefon och alla nummer följde visst inte med.... Suck. Men imorgon kommer allt bli jättebra :)

Tränade i fömiddags och det kändes så bra. Lyssnade på Pär Johanssons sommarprogram under tiden (han från Glada Hudikteatern) vilken fantastisk person han är. Inspirerande och rolig att lyssna på.

Börjar faktiskt märka lite effekter av träningen, känner mig piggare och har lättare att fokusera och få andra saker gjorda. Kanske därför jag tagit tag i photoshoppandet igen. Hade funderat på att det var så och sen som svar så stod det om det i en Fitness-tidning.

Bernt har matat vår köttätande växt med köttbullar, undra vad den tycker om det egentligen, den har inte spottat ut den än i alla fall....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar