torsdag 20 januari 2011

Firande och fika.....

Om min Internet Explorer-problem... Skickade ett mail till min expert-support-kompis vid 23 igårkväll och fick svar 20 minuter senare. Sånt är fascinerande, han är bara bäst, eller kanske bevis på att det är fler än jag som tillbringar mycket tid framför datorn :) fick lite tips som jag testade idag men det funkade fortfarande inte. Testade att ändra lite inställningar, ingen skillnad. Var till kunden på ett möte idag och testade igen, och helt plötsligt funkar det!! förstår ingenting... 


Chattade med geek-kollegan idag, vi hamnar i samma grupp efter omorganisationen, jättekul. Det var ju värt att firas så vi tog en fika på Espresso House i Kista efter mitt kundmöte. Kul och trevligt som vanligt att träffa henne.

Choko four, farligt goda muffins, blev en sån för mig, kollegan var ståndaktig och nöjde sig med en latte.
Kista i eftermiddag med Kista Tower i bakgrunden.

Tränade i förmiddags, tionde gången för i år. Lite jobbigt att ta sig iväg men väl där gick det bra. Blev en timme på gångbandet och en timmes photoshopkurs. Känns som ett bra sätt att motivera mig själv att utnyttja tiden till att lära mig nya saker eller som i det här fallet fräscha upp kunskaper.

Nu har vi ätit musslor och druckit vitt vin. Köpte färska musslor och lagade till, har bara testat frysta förut. Mmmm gott :)


- Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar