söndag 2 januari 2011

Fashion...

Började dagen med att konstatera att den bugg som gäller för alarm i iPhones efter 1 januari även gäller min iPhone, nu var det ju ingen panik eftersom jag ställt alarmet till 8.30 för att ha gott om tid att äta frukost osv innan jag och träningskompisen skulle åka till gymmet vid 10. 
Blev ju sent i alla fall eftersom jag chattade med min indiske vän och när jag sa att jag skulle iväg säger han "only 2 mins more"... och så blev det ju då... 

Men tränat blev det, första gången i år och 7 gången sen i november. Känns i kroppen, rätt trött. Körde gångbandet (kan ju inte säga löpband eftersom jag inte springer på det) och sen mitt vanliga program för hela kroppen.

Bernt hade gjort lunch när vi kom hem så efter det åkte vi in till stan till Fotografiska och gick på Fashion-utställningen om modefotografier, kul att se.


en av de häftigaste bilderna tycker jag, det var flera i samma serie men jag fotade inte så mycket.

vy in mot stan från Fotografiska

Sen blev det fika på Djurgården på Lilla Parkcafe't. Har softat i soffan nu till Morden i Midsomer och snart väntar sängen. 

Imorgon är det visst dags att börja jobba, börjar ett nytt uppdrag så det är väl bäst att vara alert, hoppas mina accesser funkar så jag kommer åt det jag behöver, nåja det blir morgondagens problem.

Sweet dreams!
- Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar