onsdag 19 januari 2011

Idag

Bästa grannen och jag gick ner till skolan idag och lyssnade på ett lunchseminarium med Jan Eliasson, inspirerande och intressant. Träffade några av Bernts kollegor också, kul :) 
Tog såklart lite bilder också men det är svårt att fota i cafeterian där, för mycket motljus.

En fin Runö-bild från idag.

Åkte ner på byn och hämtade ett paket också, en fin kavaj till mig :) beställde en annan kavaj för nån vecka sen men den får gå tillbaka för den här var bättre. Me like.
Det är inte jag på bilden.... tihi 

Har ägnat massor med timmar till att bråka med Internet Explorer, it really sucks!! Känns verkligen som att gå tillbaka tio år i tiden när en applikation bara funkar i IE. Länge sen jag slutade använda IE eftersom den bara kraschade och tom företaget jag jobbar på har bytt till Firefox som standardwebläsare. Jag använder mest Chrome, lite Safari och har testat Opera också för att se om jag får det att funka med certifikaten osv. Måste nog snart ta och kontakta min expert-support, han som kan "allt". Har säkert ägnat 10-12 timmar åt det här den här veckan.

Fick veta att det blir omorganisation på jobbet, spännande att se vem jag får som chef. Ett halvår sen jag bytte chef senast. 

Imorgon får jag träna igen, jaaaaaaa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar