lördag 15 januari 2011

Fredag då....

Blev en rätt bra dag, balansen typ återställd.

Efter frukost blev det träning med bästa grannen. 7:e passet i år och 13:e passet sen jag köpte gymkortet i november. Ska ge mig själv en belöning när jag tränat 20 gånger, om typ två veckor då, om jag fortsätter som planerat. Kändes lite tungt att träna men har anammat sonens filosofi när det gäller träning "just do it". Sen när jag går ut från gymmet känns det så bra, längtar till nästa gång. Konstigt.....

Men jag undrar hur länge det tar innan jag känner mig piggare, fast det är nog mest en fysisk trötthet, lite ont i kroppen men då vet jag ju att det hänt nåt :)

Rosen ovan är till sonen, han läser troligtvis inte det här, men han sms-ade idag att han kan kalla sig lärare nu. Jättekul, de redovisade sin uppsats idag och fick godkänt för den. Sen läser han en kurs till den här terminen för att få mera behörighet. Mamsen är stolt och glad idag :) Papsen också såklart :)

Dottern lät nöjd också, hon har skrivit tentor både igår och idag och det har säkert gått bra, duktig och ambitös som hon är.

Finaste barnen!

Sovdags nu, godnatt världen, cs imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar