söndag 30 januari 2011

Hur känns det?

Januari är nästan slut och det blev 15 träningspass som var målet, 8 styrketräningspass och 7 konditionspass, så nu måste jag fråga:

- Hur känns det?
- Tack, det känns väldigt bra, dels för att jag uppfyllt ett mål men också för att jag mår bra av träningen.

- Har det varit jobbigt?
- Nej faktiskt inte, kände mig motiverad att komma igång med träningen för att jag tycker det är roligt med styrketräning, men det räcker ju inte med det, behövs lite konditionsträning också, så det blev plus när jag kom på att jag kunde utnyttja tiden på gångbandet för att titta på dvd-kurser på iPaden. Då är det helt ok att gå en timme. Har en jättebra träningskompis också som gör det roligare, hon kan mycket så jag får tips och inspiration av henne.

- Vad har du sett för positiva effekter av träningen?
- Förutom att jag känner mig piggare så har jag fått mera ro eller om det är mer ork till att ta tag i andra saker, som mina kurser, Photoshoppandet och tom börjat med hemsidan till företaget.

- Det låter ju jättebra, hur tänker du gå vidare?
- Jag fortsätter träna varannan dag så länge. Min arbetssituation kommer att förändras under februari men det gäller bara att planera, gymmet har ju öppet dygnet runt så det finns inga ursäkter.

- Nåt mer att tillägga?
- Ja det är faktiskt kul att gå till gymmet, lär känna nya människor, hälsar på pantertanterna och idag var det en kille som hade med sin iPad så jag frågade vad han använde för program. Bernt frågade om han var snygg, men jag vet faktiskt inte, jag var mer intresserad av det snygga träningsprogrammet han gjort i KeyNotes ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar