söndag 30 januari 2011

Helgen

Kastellet sett från Djurgården nu ikväll. Sååå fin himmel.

Åkte in till stan i eftermiddag, bl.a för att kolla om de hade en fjärrkontroll till våra kameror, dvs trådlös fjärrutlösare, men de var ju slut såklart. 

Försökte få tag på dottern för att höra om hon ville bli bjuden på middag, men hon svarade inte så vi så vi kom fram till att hon nog jobbar den här helgen och satte oss att vänta utanför hennes jobb. Middag ville hon ju ha men inte idag eftersom hon hade gjort upp andra planer. Kul att träffa henne i alla fall...... Så vi gick ut och åt själva då, gott och trevligt och jag är såååå mätt fortfarande.

Blev en tur till Solna igår, tog med mig agilitynörden och åkte hem till en fd kollega som börjat sälja Herbalife, hon erbjöd en kroppsscanning där man får veta fett%, muskel- och benmassa, sin inre ålder osv. Intressant, ska testa igen om nån månad för att se vad som händer när jag fortsätter träna. Men jag tänker inte ge mig på nån pulverdiet eller nåt sånt som Herbalife har.

Blev ett besök hos KN Nails också när vi ändå var i Solna, hur mycket roligt som helst till naglarna.

Levainbrödet som jag skrev om för nåt tag sen, dvs russinjäst osv är nog det godaste bröd jag ätit. Bernt har bakat två omgångar nu. My my my baker är bara bäst :)

2 kommentarer:

 1. Låter bra, inge pulverdiet!
  Hittade du nåt i Solna?
  Och det där brödet- ge mig ;) låter dösmaskigt ju!

  SvaraRadera
 2. Hittade massor i Solna men handlade inget, har inte börjat fundera på nästa design ännu så det kanske får bli ett besök till.
  Absolut, klart du ska få bröd :)

  SvaraRadera