tisdag 11 januari 2011

Fånga solnedgången

Dagens bild från Runö :) sååå fint!

Var till Kista på ett kund-möte idag och på vägen hem blev det ett varv extra i rondellen i Rosenkälla, såg en fin solnedgång på vägen mot Ullna som jag måste fånga. Helt magiska färger. Sen blev det en extrasväng för att hitta fler vyer men då hade solen redan gömt sig.

Har känt mig lite ledsen igår och idag, jobbigt när jag känt mig så glad och lycklig länge. Fast det är ju bra att märka skillnaden. Sen i eftermiddag hände nåt märkligt som fick mig glad igen :) fast det tänker jag inte berätta om här.

Har lagt in mitt styrketräningspass i ett program på webben, jag kör 11 olika maskiner som tränar hela kroppen. Total vikt 16920 kg!!  Kör 3 * 12 reps på de flesta. Kanske inte underligt att jag kan känna mig lite trött i kroppen efter att ha tränat.

Imorgon är det dags igen, men då blir det kondition, gångbandet och senaste avsnittet av Desperate Housewives på iPaden, det som visades i USA i söndags. Sen kanske det blir jobbet och lunch med grabbarna, behöver nog vara lite social AFK också ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar