lördag 8 januari 2011

Drömmar

Jag drömmer periodvis mycket eller kanske är det så att jag minns drömmar bättre ibland.

Igårkväll låg jag och funderade över två drömmar jag hade natten innan, i den första hade jag fått låna en vit Ferrarri som jag körde omkring i, lite fel körde jag och lite annat konstigt.

I den andra drömmen bodde vi i typ ett radhusområde, lite förvecklingar där också så klart....

Men det intressanta är inget av det utan när jag började fundera var jag körde så var det på platser jag kört förut i drömmar, ingen verklig plats, i stadsmiljö med massor av rondeller, filer osv men jag tog en annan väg än i en dröm förut och hade jag fortsatt hade jag kommit ut ur stan och till två parallella vägar den ena längre och den andra kortare som går till samma ställe. I närheten av det finns det dessutom skidspår som jag åkte i häromnatten i en annan dröm och fortsätter man ner för en backe i skidspåret kommer man till en dal där jag också varit i en dröm förut. Funderade vidare och kom på att jag i en annan dröm varit i stadskvarteren och gått på olika ställen. Radhusområdet ligger i en annan del och nedanför det ligger en annat område där jag varit förut i en annan dröm. Kom ihåg fler och fler platser där jag varit i drömmen, mycket märkligt.

Inga av platserna kan jag lokalisera som några jag varit till i verkligheten men allt hänger ihop men det finns lite vita fläckar på kartan som kanske kommer de också för att få hela bilden. Kändes lite fascinerande när jag upptäckte att genom att följa vägarna eller platserna kom jag ihåg tidigare drömmar.

Fast jag kanske lever i en drömvärld, om det är så, väck mig inte, jag trivs bra här och är lycklig ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar